Miért jó csoportos órára járni?

A csoportos órák jellemzője, hogy a vendégek együttesen, szakképzett edző vezetésével zenére végzik a mozgást.
A tréner segítségével elsajátíthatjuk a helyes mozgásvégrehajtást és megtanulhatjuk az edzés elhagyhatatlan részeinek, például bemelegítésnek és a nyújtásnak az alapelemeit.
A zene jelentőségét egyrészt az adja, hogy az ütemével a mozgásvégrehajtás sebességét, a tempót diktálja, vagy épp ellenkezőleg: a wellness típusú óráknál az ellazulást segíti elő. Másrészt megteremti az óra atmoszféráját, segít megtörni az edzés monotóniáját és élvezetessé teszi a testmozgást.
A jó zene úgy inspirálja a vendégeket az erőfeszítésre, hogy észre sem veszik a fáradtságot :-)

Ada

Sok ember jobban kedveli a csoportos órákon való részvételt, ahelyett, hogy otthon tornázzon, vagy esetleg egyedül tréningezzen a szabadban, vagy egy fitnesz teremben. Sokak számára motiválóbb hatású, ha mások is együtt izzadnak vele a teremben, a közösen végzett edzés élvezetesebb; emellett a zenére végzett mozgás is jó hangulatot teremt.

Manapság szinte megszámlálhatatlanul sok edzésforma létezik a fitnesz termek kínálatában. Véleményem szerint érdemes minél több óratípust és edzőt kipróbálnunk, hogy megtaláljuk, melyik mozgásforma és edzői személyiség illik hozzánk. Fontos, hogy olyan sportágat válasszunk, amelyikben jól érezzük magunkat. Hiszen csak azt fogjuk hosszú távon csinálni, azt építjük be a mindennapjaikba, amelyiket élvezzük és örömöt okoz a számunkra.
Tehát kalandra fel, próbáljuk ki, mi a számunkra legmegfelelőbb! :-)

Szeretnék egy kis segítséget nyújtani abban, hogyan indulj el, a számodra megfelelő mozgásforma kiválasztásában, ezért összeszedtem pár gondolatot – képekkel illusztrálva –, hogy „az én olvasatomban” melyik óratípus, mit is takar.
A bal oldali menürendszerben azokat a csoportos edzésfajtákat találod meg, amelyekkel jelenleg aktívan foglalkozom. A kiválasztott menüpontra kattintva informálódhatsz az órák felépítéséről, jellemzőiről, és azt is megtudhatod, hogy mikor és melyik teremben tartom az adott típusú mozgásformát.

A megfelelő menüpont kiválasztásával megtalálhatod a részletes órarendemet, illetve a termek elérhetőségeit is

Jó böngészést és remélem találkozunk valamelyik órámon! :-)