Bejelentkezés
felhasználónév:
jelszó:
Szakirányú végzettségeim
2012
bodyART School
bodyART Deep Work
bodyART Deep Work
2011
Body-Balls Koncepció
Body-Balls Koncepció - Workshop
Body-Balls - Workshop
Body-Balls Koncepció - Továbbképzés
Body-Balls - Továbbképzés
2010
TRX Certificate
Fitness Anywhere
TRX Certificate - 2010
TRX Certificate
bodyART School
Fitline Education
bodyART Contact továbbképzés - 2010
bodyART Contact továbbképzés

Body in Mind Pilates Stúdió
Basic reformer oktató - 2010
basic reformer oktató
2009
Almásy Csilla Gerinckoncepció
Gerinctréner - 2009
gerinctréner

International Wellness Insitute
Személyi edző - 2009
személyi edző

bodyART School
Fitline Education
international bodyART instructor - 2009
international bodyART instructor - 2009
international bodyART instructor
2008
IFAA-Fitness Company
Step oktató - 2008
step oktató
Pilates oktató - 2008
pilates oktató
Aquatraining oktató - 2008
aquatraining oktató
Soft ball oktató - 2008
soft ball oktató
2007
IFAA-Fitness Company
Aerobik oktató - 2007
aerobik oktató

Kiss AnitaKiss Anita vagyok, személyi edzőként és aerobik oktatóként tevékenykedem a pályázati koordinátori feladataim mellett. A fitnesz területén végzett munkámat egyre fontosabbnak tartom és a korábban csak hobbiként végzett ez irányú tevékenységek mind nagyobb szerepet foglalnak el az életemben.

„Sportpályafutásomat” 6 évesen művészi tornával kezdtem, majd 6 évig jazz balettoztam.
Ez a két tevékenység megalapozta a táncos mozgásformák iránti nagyfokú érdeklődésemet, ami odáig vezetett, hogy amikor – középiskolás koromban - Magyarországra is megérkezett a versenyaerobik „műfaj”, én is bekapcsolódtam a versenyzésbe. 3 éven keresztül vettem részt „team” (3 fős csapat) kategóriában a Diákolimpiákon és jó néhány éremmel lettem gazdagabb.

Ez követően a főiskolai évek alatt egy kis időre ismét a jazz-baletthez tértem vissza, majd aerobik órákat látogattam nagy szorgalommal előbb Szegeden, majd Budapesten. Közben annyira a mindennapjaim része lett ez a mozgásforma, hogy elgondolkoztam azon, miért ne rendezhetném egységbe az eddigi ismereteimet és szerezhetnék szakképesítést oktatóként?
Így tehát beiratkoztam a Fitness Company aerobik sportoktatói tanfolyamára, majd elkezdtem csoportos órákat tartani több teremben is.
És ettől kezdve nem volt megállás! :-) Egyre több tanfolyamon, kongresszuson vettem részt és egyre több edzést vezettem. Úgy éreztem, ahhoz hogy a témában megszerzett tudásom kerekebb egészet alkosson a személyi edzéssel kapcsolatos tanulmányokat is végeznem kell.
Jelenleg mindkét szakmában nagy örömmel és lendülettel tevékenykedem és a továbbképzések területén természetesen még mindig nincs megállás! :-)

A honlapom felépítése a fent említett tevékenységekhez igazodik.
Célom, hogy bepillantást adjak a fitnesz világának ezekbe a szegmenseibe. Egyrészt a kezdőknek szeretnék némi munícióval szolgálni az elinduláshoz, másrészt egy olyan felületet szerettem volna létrehozni, amelyen keresztül bővebben és hosszabban értekezhetek a jelenlegi és a leendő vendégeimmel. Az edzéseimen sok-sok információval látom el a résztvevőket, de számos téma részletesebb kifejtésére sem a teremben, sem az óra után az öltözőben nincs idő :-) Itt van tehát az alkalom! :-)

A csoportos órák menüpont alatt megtalálhatod az óratípusok bemutatását képekkel illusztrálva, és információt kaphatsz arról, hogy milyen időpontokban és mely termekben találkozhatunk a kiválasztott mozgásformát élőben gyakorolva :-)
A könnyebb eligazodást szolgálja az órarend és a termek elérhetőségének felsorolása.

A személyi edzés menüpontban rövid ismertetést olvashatsz a személyi edzés folyamatáról. Bemutatom, hogy hogyan is zajlik a kliens és az edző megismerkedése és közös munkája.h
A szolgáltatások almenüben 2 témáról kicsit bővebben szólok, amelyek fontos részei a személyi edzéseimnek, az eszközökre kattintva pedig megismerkedhetsz azokkal a „tárgyakkal”, amelyek színesebbé és hatékonyabbá teszik a testmozgást.
Természetesen a táplálkozásról is esik néhány szó, hiszen az is az egészséges életmód része.

A blogban – természetesen a regisztrációt követően – minden kedves vendégem, ismerősöm lehetőséget kap, hogy véleményezze az írásokat és a témához kapcsolódó, őt érdeklő kérdéseket feltegye. Várok bármilyen hozzászólást, ötletet!

Aki nem a nagy nyilvánosság elé szánja a szavait, az pedig a kapcsolat menüpont alatt megoszthatja azokat személyesen velem :-) Írj bátran!

A fórum felületen Te is kezdeményezhetsz kommunikációt Velem, valamint felvethetsz Téged érdeklő témákat.

Amennyiben többet szeretnél tudni ezekről a területekről, a menüpont alatt sok információt megtalálsz, vagy keress meg az elérhetőségeim egyikén (kapcsolat).