Bejelentkezés
felhasználónév:
jelszó:

Almásy Csilla Gerinckoncepció:

Almásy Csilla - GerinckoncepcióCsillát egy tanfolyam alkalmával ismertem meg közelebbről. Nagyon tetszett benne, hogy ennyire elkötelezett híve a gerinchez kapcsolódó mozgásformáknak és hogy célul tűzte ki ennek népszerűsítését. Szeretem benne, hogy amikor színpadról tart órát, akkor is teljesen közvetlen és élvezet hallgatni a szubjektív észrevételeit a gyakorlatok ismertetése vagy bemutatása közben :-)
Foglalkozik egyéni és csoportos órák tartásával, prezenterkedik, tanfolyamokat vezet és táborokat szervez a gerincvédelem jegyében. A mai rohanó és ugyanakkor mozgásszegény világban elfeledkezünk arról, hogy mennyire fontos, hogy a törzsünk és annak fő váza a gerincünk egészséges legyen. Általában csak akkor tűnik fel, hogy nem tartottuk megfelelően karban, amikor konkrét és súlyosabb probléma merül fel. Mindenkit arra bíztatok, hogy időben, preventív módon próbálja megőrizni gerince egészségét és próbálja ellensúlyozni az ülő életmódból eredő negatív hatásokat. És ha ehhez segítségre van szüksége, akkor forduljon Csillához bizalommal! :-)


Bővebb információ: http://www.gerinctrening.hu

 

Cseresnyés Bea és a Body-Balls koncepció:

Body Balls - Cseresnyés BeaBea több, mint 15 éve tevékenykedik az aerobik területén. Az ebből és más területről származó tapasztalataiból született meg a Body-Balls koncepció, amely a korábban soft ballnak nevezett labda különböző területeken való felhasználásra épül egy életmódprogramba ágyazva.
Bea oldalán rengeteg mindent megtudhatunk a koncepcióról, a body ballal végezhető gyakorlatokról, a labda hétköznapi felhasználhatóságáról, és az egészségről is.


Bővebb információ: http://www.cseresnyesbea.hu/

 

 

Fittstúdió, Körmend:

Fitt StúdióEgy nagyon ízlésesen berendezett és profin felszerelt környezetben, családias hangulatban edzhet az, aki ebben a teremben jár. Nemcsak az edzéstípusokból válogathat az odalátogató (aerobik, fallabda, személyi edzés, TRX, kondi), hanem egyéb kikapcsolódási és feltöltődési lehetőségekből is „csemegézhet”, mint például pezsgőfürdő, finn vagy infra szanuna, masszázs, szolárium.
A fitnesz menedzselésében és szakmai vezetésében 2 kedves barátom (volt személyi edző csoporttársam) vesz részt, akik szívvel-lélekkel dolgoznak a teremért és a vendégekért.
Én „melegen” ajánlom kipróbálásra a stúdiót minden kedves vendégnek, akinek lehetősége van rá.


Bővebb információ: http://fittstudio.hu/

Funkcionális tréning, TRX Suspension Trainer:

TRXA testedzésben az utóbbi idők legnagyobb innovációja a TRX, amelynek használatával nagyon hatékony és komplex fejlődés érhető el, mind az állóképességet, mind az erőt tekintve.
Az eszköz Magyarországra Pozsonyi Zsolt személyi edző, TRX suspension trainer közvetítésével érkezett meg.
A weboldalról többek között megtudhatjuk, mi is az a TRX, honnan érkezett, kik használják, és mire jó. A videókból számos gyakorlat is elleshető.
Az én véleményemet és élményeimet az eszközzel kapcsolatban már a blogban is olvashattátok, úgyhogy itt már csak a weboldalt hivatkozom be :-)


Bővebb információ: http://www.trxinfo.hu/index.php

 


Kamara Fitness, Budapest:

Kamara FitnessEz a kizárólag hölgyek számára nyitva álló terem a város szívében található, a Deák tér közvetlen közelében. Kulturált környezetben, kedves és közvetlen vezetőséggel, edzőkkel és vendégekkel várja az érdeklődőket. A Fitness-ben kiemelt hangsúlyt kaptak a wellness jellegű órák, mint a pilates, gerincgimnasztika és BodyART. A terem szolgáltatásai között a csoportos órákon kívül megtalálható a szolárium, infraszauna, a pedikűr, a manikűr és a masszázs is.


Bővebb információ: http://www.kamarafitness.hu/

 

 

Minifit Szépség Stúdió, Budapest:

Minifit Szépség Stúdió2010. márciusától várja szeretettel az érdeklődőket a terem, ahol családias környezetben, a vendégekre maximális figyelmet fordítva dolgozunk. Az önálló edzések mellett, személyi edzők segítségével vezetett tréningeken is részt vehetsz. A TRX  előkelő helyet tölt be a használt eszközök között, emellett 5 db kardio-, 7 db erősítő gép, különböző padok és kisebb eszközök (súlylabda, fitt-ball, body-balls, súlyzók, gumikötelek stb.) segítenek az edzések hatékonyabbá, funkcionálisabbá és változatosabbá tételében.

A Stúdió a 13. kerületben (1131 Budapest, Fivér u. 6/B.) található, közel a 14-es villamos vonalához.

 

Bővebb információ: http://www.minifit.hu