A bodyART tréning a napjainkban egyre több emberben felmerülő igényre ad tökéletes választ, miáltal felszabadít a mindennapi stressz alól, ezzel egyidejűleg olyan komplex terhelést ad a szervezetnek, amely által az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és a test újra éli funkcionalitását.

running


A deepWORK™ egy komoly, kőkemény, ugyanakkor nagyon élvezetes holisztikus, funkcionális tréning, amelyben a bodyART-ból már ismert yin-yang, feszítés-feloldás ellentétpár a kardio- és az erőgyakorlatok hullámzó váltakozásában valósul meg.

A tréning különböző sportmozgásokat vesz alapul és egyszerű, jól követhető gyakorlatsorokká köti össze őket. Az testmozgás során megemelkedik a pulzus, ami az állóképesség fejlesztését is szolgálja, ezenkívül az egész test munkát végez, ami miatt nagy szerep jut az erőnek, a törzsizmok stabilitásának és a koordinációnak is. Gyakorlása során kiválóan fejleszthető a robbanékonyság is.
Az edzésforma további nagy előnye, hogy mindenki számára személyre szabható, kortól, nemtől, fittségi állapottól függetlenül, mivel a gyakorlatok többszintűek és az ismétlésszámot mindenki maga alakítja a rendelkezésre álló időn belül.

„A deepWORK segít, hogy elérd a korlátaidat a józan ész határain  belül.”

 

Az óratípusról további érdekességeket itt olvashattok.

 

teve

 

Videó a deepWORK-ről: http://www.youtube.com/watch?v=g41WtA-3Qtg

 

deepWORK a hazai rendezvényeken:

- Fitbalance Millenáris 2012.10.07.

- Fitbalance Aréna 2012.05.13.

- Fitbalance Millenáris 2011.09.25.

 

Fotógalériáim, írásaim, amelyek a deepWORK-kel kapcsolatosak:

- http://www.szemelyiedzes.net/galeria/bemutato-deepwork-ora-az-ujpalotai-uton

- http://www.szemelyiedzes.net/galeria/deep-work-az-elmenyvarosban

- http://www.szemelyiedzes.net/blog/deep-work-az-elmenyvarosban

- http://www.szemelyiedzes.net/blog/deepwork-kepzes