Bejelentkezés
felhasználónév:
jelszó:
Galéria
Biopont turné utolsó állomás - Oxygen Wellness
Legfrissebb blog bejegyzések
Főoldal, Blog, 2011-es programajánló

2011-es programajánló

2011.01.04. 12:00 - Kiss Anita

Remélem, az ünnepek alatt sem felejtkeztetek el a mozgásról! :-) De ha mégis hosszabbra sikerült a lazítás, mint ahogyan azt terveztétek, nincs késő ismét a lovak közé csapni! Íme egy kis ízelítő abból, hogy milyen rendezvényeket kínál számunkra a 2011-es év:


2011. január 15. Ingyenes Nyílt Nap a Fitness Company szervezésében, Schulek Frigyes Szakközépiskola. Itt az új év és a fitnesz iskolák is beindítják bemutatkozó és diáktoborzó rendezvényeiket :-). A Company tanárai a Keleti-Pályaudvar közelében lévő iskolában tartják szokásos, évköszöntő nyílt napjukat, ahol a résztvevők megismerkednek az intézmény oktatási rendszerével, tanáraival és sok hasznos információt kaphatnak a fitnesz világáról. Bővebb tájékoztatás és jelentkezés: itt.


2011. január 22. Fitness Edzők Napja, Oxygen Wellness. Az International Wellness Institute szervezésében, az IWI oktatóinak vezetésével kóstolhatnak bele az edzések világába azok az érdeklődők, akik fontolgatják, hogy sportoktatóvá képezik magukat,. Emellett a szakmai gárda színvonala garantálja azt, hogy a már "praktizáló" trénerek is hasznos és új ismeretekhez juthatnak ezen a napon. Az újpesti Oxygen aerobik termeiben csoportos órák kipróbálására van lehetőség, a fitnesz részlegen pedig a (gyakorlott és leendő) személyi edzők kóstolhatnak bele a Power Kardio és a Kinesis rejtelmeibe. Természetesen a kínálatból a spinning sem maradhat ki, valamint a wellness részlegen aqua fitness órák is lesznek. Ha szeretnétek részt venni a rendezvényen, minél hamarabb jelentkezzetek, mert sok program regisztrációköteles a férőhelyek korlátozott száma miatt. Részletes program és regisztáció: itt.


Ugyanezen a napon a CBA Fitness and Wellness Line SportCentrum (1103 Budapest, Gyömrői út 99.) Évindító Spinning Rendezvénnyel kedveskedik a vendégeknek. A tekerés szerelmesei ezen a napon nem csak a lábukat, hanem a karjukat is tréningezhetik, ugyanis kranking bemutató is szerepel a programban. A szervezők speciális fénytechnikával és sok meglepetéssel, valamint nyereménnyel kívánják még élvezetesebbé tenni az élményt. Január 22-én 12 órától várják az érdeklődőket. Részvételi díj: 3.500 Ft, amely magába foglalja az összes órán való részvételt, frissítőt és fehérje turmixot, valamint a wellness részleg használatát. Bővebb információkat a terem honlapján olvashattok.


2011. január 24. 16.40-20.15, Body-Balls Mini Maraton, GOLD's GYM. A nemzetközi vizeken is sikerrel induló Body-Balls Koncepció három óráján vehettek részt, melyet Cseresnyés Beáta master trainer, a koncepció létrehozója, Szûcs Erzsébet (BÖBE), Body-Balls oktató, valamint Mándi Zoltán, Body-Balls oktató tartanak. Igazi ínyencség a Body-Ball-ok sokoldalúságával.
A részletes program:
16:40 - 17:00   Gyülekezõ és a Mini Maraton megnyitása
17:00 - 17:45   BODY-BALLS COMPLEX (Cseresnyés Beáta és Mándi Zoltán)
18:00 - 19:00   BODY-BALLS DUÓ (Böbe és Zoli közös órája)
19:10 - 19:55   BODY-BALLS MOVE (Cseresnyés Beáta és Böbe)
19:55 - 20:15   A Body-Balls Mini Maraton lezárása, ajándéksorsolás, közös fotó stb. :)


Jelentkezés: az info@cseresnyesbea.hu címen, másolatban az info@goldsgym.hu-n. A Mini-Maratonon történõ részvétel elõre jelentkezés esetén INGYENES! A helyszínen 900 Ft a részvételi díj. További információk az eseményről:itt.


2011. január 29-február 5. Snowattack 2011. Franciaországban rendezik meg ezt a Sí és Snowboard Fesztivált, amelyen részt vehettek Füzessy Balázzsal és a Fitline csapatával. A téli sportokon kívül számos fitneszirányzat is képviselteti magát az eseményen, valamint számos hazai és külföldi zenei előadó is gondoskodik a résztvevők szórakoztatásáról. Részletes információk: itt.


2011. február 25-27. Wellness Jóga- és Gerinctábor, Visegrád, Hotel Silvanus. Almásy Csilla legújabb tábora a Dunakanyarban kerül megrendezésre, ahol a vendégek csodálatos környezetben többféle típusú órán (gerinctréning, jóga, alakformáló core-tréning) vehetnek részt, valamint élvezhetik a könryék és a szálloda által nyújtott adottságokat. A programon a teljes testi és lelki felfrissülés garantált! :-) Részletes információk: itt.


2011. március 27. V. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap, SYMA Sport- és Rendezvényközpont: Bővebb információk: itt.


 

Hozzászólások (3)
2011.01.04. 14:37:09
1. Horváth Barbara (#82)
Nagyon jó, hogy így összegyűjtöd a programokat - van honnan mazsolázni. Én most találtam rá az IWI oldalán a Fitness edzők napja rendezvényre. 1500 Ft és egész nap lehet menni az órákra este 6-ig. Egy csomő jó órát írnak a szervezők. Nézzétek meg az oldalukon: iwi.hu
puszi, Barba
2011.01.04. 14:38:08
2. Horváth Barbara (#82)
Jaj, nem sikerült a link - talán most : www.iwi.hu
Ha es sem működik akkor be kell pötyögni. Nekem tetszik és tuti megyek.
2011.01.05. 11:40:13
3. Kiss Anita (#2)
Köszi a Barbara a hozzászólást! Ez a program valóban elkerülte a figyelmemet, bár tényleg hasznosnak és érdekesnek ígérkezik :-). Frissítettem is vele a blogbejegyzést. Bármi hasonlóról tudtok, szóljatok!