Bejelentkezés
felhasználónév:
jelszó:
Galéria
Fitbalance Millenáris 2012.10.07.
Legfrissebb blog bejegyzések
Főoldal, Blog, Új edzések

Új edzések

2013.03.20. 13:50 - Kiss Anita

Ismét új szakaszához lépett az edzői karrierem, erről szeretnélek Benneteket tájékoztatni :-).

Áprilistól kizárólag az Új Palotai úti Sporttelep termében tartok órákat. (XIII. kerület, Új Palotai út 13. sz. I. emelet)

Egyelőre keddenként 18.00-tól deepWORKkel, 19.00-tól pedig Funkcionális Köredzéssel várlak Benneteket szeretettel.

 

henger

 

A Funkcionális Köredzést a személyi edzéseim mintájára tervezem kialakítani, akinek ehhez még nem volt szerencséje, annak segítségképpen pár mondat erről:


A tréning funkcionális gyakorlatokból épül fel, amelyeket előre meghatározott állomásokon és ideig végzünk, körönként ismételve azokat. Az ilyen jellegű feladatok végrehajtása közben
több izomcsoportot, ízületet dolgoztatunk egy időben. Emiatt nagyobb figyelem kerül a test középpontjára is a hasizmok, mély hátizmok megfeszítésével.


A TRX dominanciája mellett a legváltozatosabb gyakorlatokkal és eszközökkel (tube, fitball, dynair, sportdisk, multi-roll, medicin labda, agility létra, agility band, rope, plyo-box stb.), a saját testsúlyunk adta lehetőségeket maximálisan kihasználva, páros és csoportos gyakorlatokkal színesítjük az edzést.


A funkcionális köredzés célja az izmok erejének és nyújthatóságának növelése, az állóképesség javítása és az, hogy mindeközben jól is érezzük magunkat, ami hosszú távon is ösztönzést ad számunkra a sportolásra :-).


A deepWORKről a honlapomon és a facebook oldalamon is olvashattok.

 

medicin

 

Ha szeretnétek részt venni az órákon, akkor az alábbi oldalon várom a bejelentkezéseteket:
http://www.doodle.com/c72dqfuvviftxy6m

Várlak Benneteket szeretettel! :-)


Hozzászólások
Még nincs egyetlen hozzászólás sem!