Bejelentkezés
felhasználónév:
jelszó:
Galéria
Body-Balls sikerek
Legfrissebb blog bejegyzések
Főoldal, Blog, Tavaszi sportprogram ajánló

Tavaszi sportprogram ajánló

2013.03.03. 18:27 - Kiss Anita

 

A tavasz beköszöntét a szikrázó napsütésen kívül a fitnesz- és futórendezvények növekvő száma is jelzi. Ezekből szedtem össze egy csokorra valót, válogassatok belőle kedvetekre! :-)

Freestyler Aerobik Kongresszus, 2013. március 9., BME Sportcentrum

(1111 Budapest. Bertalan Lajos u. 4-6.)
Ezen a napon a sokféle táncos és erősítő órán kívül kipróbálhatjátok még a TRX-et, a vibrációs és pro ski traininget is.
A rendezvényen természetesen kiállítókkal is találkozhattok, a sporttáplálkozás, a fitnesz ruházat, a szépség és egészség témaköréből. Bővebb információ: itt.

FK

 

 

7. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap, 2013. április 6., SYMA Sport-és Rendezvényközpont


A nagyszabású rendezvény ez alkalommal több, mint 10 helyszínen várja színes programokkal az érdeklődőket.
A Nagyszínpad a legpopulárisabb előadókat és mozgásformákat kínálja a részvevőknek. A Mozgástrendek csarnokban megtalálható lesz minden a Fit'N'Folktól a Gymstick Muscle-n át a Body-Balls Complexig. A Body&Mind teremben a jóga, a pilates és a gerinctréning lesz az uralkodó mozgásforma. Az Indoor Cycling különteremben a bringásokat várják szeretettel. A Step Performance Színpad a táncos lábúak számára ígér élvezetes programot. A Fitness Company Színpadon az iskola tanárai prezentálnak órákat.
A WALKenergie Színpad, az  IWI Funkcionális Integratív Tréning (F.I.T.) Point és a Bosu-Hungary és ARTedzőképző mozgásműhely kínálatát egyelőre még homály fedi :-).
A részletes órarendet és a további információkat itt találjátok.

 

 


28. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton, 2013. április 21.
, Margitsziget futanet

Ez a rendezvény szívemnek különösen kedves, hiszen én is rajthoz állok ismét a félmaratoni távban :-).
Azért is nagyon szimpatikus számomra ez a kezdeményezés, mert különféle távokon lehet rajta indulni és a résztvevők korösszetétele ennek megfelelően nagyon vegyes.
A Családi Futás 800 méteren zajlik; a 3,2 km-es távot meg lehet tenni gyalogolva és futva is (Minicittá); a Midicittá távja 7, a Vivicittáé pedig 10 km, a félmaratoni idulóknak pedig természetesen 21,0975 km-t kell teljesíteniük.
Nevezés és további információk: itt.

 

 

 

eisberg - FITBALANCE ARÉNA EGÉSZSÉG ÉS FITNESS FESZTIVÁL FB
Fitness - Életmód – Expo
2013 május 11 . szombat, Papp László Budapest Sportaréna


Az eisberg-Nagyszínpadon két zumba fogja óra foglalja keretbe az Afrománia, a Kangoo, a deepWORK és a további dinamikus órákat. A Body Art teremben délelőtt a bodyART különböző típusait, délután pedig táncos órákat találhatnak az érdeklődők. A Wellness és funkcionális terem kínálata az X-Co-tól a stretching különféle mozgásformákat felölel. Az Oxygen Spinning® terem és KRANKING® Stage a tekerni vágyókat várja. Az IWI Funkcionális Integratív Tréning (F.I.T.) Point GFlex tréningeknek, speciális csoportos és funkcionális edzéseknek és funkcionális eszközös köredzéseknek ad helyet. Az R-Med Functional Training Corner 3 szekcióval (Ultimate Sandbag, TRX Training, TRX RIP Training) várja az érdeklődőket. A POWER PLATE® és POWER BIKE®; a Pro-Ski Stage és WALKenergie Stage prograimjai is sokszínűnek ígérkeznek.
Bővebb információ a rendezvényről: itt.

 

 

 

18. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála, 2013. május 18., Városliget, Napozórét
A Vivicittához hasonlóan, ezen a rendezvényen is többféle távon mérettethetik meg magukat a nevezők, de itt a rövidebb távokon és a páros vagy családi futásokon van a hangsúly.
A Családi Futás itt is 800 méteren zajlik, valamint 3 és 6 km-t lehet futva, gyalogolva, párban vagy 3 fős váltóban teljesíteni. Nevezés és részletes információk: itt.

 

 

Természetesen a felsorolás nem teljes. Ha van szíveteknek kedves egyéb rendezvény ebben az időszakban, várom az információkat róla!

Mozgásra fel! :-)

 

 

Hozzászólások
Még nincs egyetlen hozzászólás sem!