Bejelentkezés
felhasználónév:
jelszó:
Galéria
Kínai és a testmozgás
Legfrissebb blog bejegyzések
Főoldal, Blog, Karácsonyi meglepetés a Kamarában

Karácsonyi meglepetés a Kamarában

2010.12.22. 13:24 - Kiss Anita

Két hónapig tartó izgalmas előkészületek után, tegnap végre megtartottuk a Kamara Fitness 1. karácsonyi összejövetelét. A buli különlegessége nem csak abban rejlett, hogy ez volt az első alkalom, hanem, hogy a vezetőnk, Zsuzsa előtt titokban tartottuk :-). Ugyanis készítettünk számára egy meglepetés ajándékot is, amely megalkotása nem volt egyszerű az ő tudta nélkül :-). (A meglepi egy tabló volt, amely a Kamara munkatársainak fényképét tartalmazza.)


Az összejövetelhez szükséges feltételek - magyarul Zsuzsa eltávolítása a helyszínről, amíg berendezzük a termet - megvalósítása sem ment könnyen, mivel a buli napját az éves zárás napjára tettük. Így be kellett vetnünk "főnökasszonyunk" barátnőjét, hogy létrejöjjön a projekt :-). Ezúton is köszönet neki, hogy mindenféle mondvacsinált indokkal magával cibálta Zsuzsát, amíg felkészültünk! :-)


Szerintem a buli nagyon jól sikerült. Jó volt végre - nagyjából - mindenkit együtt látni és elbeszélgetni olyan edzőtársakkal is, akikkel ritkán találkozunk vagy csak pár percre futunk össze az óráink között. Sztorizgattunk, csillagszóróztunk és nagyokat nevettünk. Én legszívesebben haza se mentem volna :-).


Örülök, hogy részese lehetek egy olyan csapatnak, ahol kedves, vidám, intelligens, a munkájukat szerető és szívvel-lélekkel végző emberkék tevékenykednek.


Mónika, még egyszer köszönet a szervezésért és jó pihenést mindenkinek!


Az eseményről készült néhány fotót a galériában találjátok.


 

Hozzászólások (1)
2011.01.11. 19:52:34
1. Jakab Zsuzsa (#63)
Kedves Anita és a többiek!

Köszönöm szépen, a meglepetést,hát valóban meglepődtem, sőt egy kicsit mérges is lettem, hogy nem tudtam róla /mert, nekem mindig mindenről tudni kell:)/, de csak pár másodpercig. Nagyon köszönöm, és utólag is elnézést kérek, hogy megnehezítettem a szervezést. Örülök nektek, mert valóban egy jó, szeretetteljes csapat jött össze, ebben a picike kis fitnessteremben, kedves, okos, és szakmájukat szerető emberek akik mindent megtesznek a Vendégeink fejlődésért, és, hogy jól érezzék magukat nálunk.
Külön köszönöm a főszervezőnek, Mónikának a "meglepit", aki legtöbbet elvisel belőlem nap , mint nap, mert sajnos eléggé fárasztó vagyok, (még magamnak is), és jövőre, vagyis idén megismételjük a bulit.