Bejelentkezés
felhasználónév:
jelszó:
Galéria
Hivatalos TRX képzés
Legfrissebb blog bejegyzések
Főoldal, Blog, Programok a nyár végére

Programok a nyár végére

2010.08.11. 13:17 - Kiss Anita

Sajnos lassan már őszi programokat tudok csak ajánlani, de ez ne szegje kedveteket! Amíg lehetőség van rá, használjátok ki a jó időt! Strandoljatok, túrázzatok, töltsetek minél több időt a szabadban!


A Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban mindig történik valami :-). Ezen a héten csütörtökön (2010. augusztus 12.)  ingyenes bemutató órákkal várják az érdeklődőket. Az intézmény szeptembertől 2 új óratípussal bővíti az órarendjét, amit előzetesen szeretnének megismertetni a nagyközönséggel. Akinek tehát kedve van kipróbálni a Cardio Balett, illetve a SalsaFit' Animacion programokat, regisztráljon az alábbi weboldalon: http://www.folyondar.hu/index.php


Én magam ugyan nem vagyok a vegetarianizmus híve, de mindenképpen érdekes programnak ígérkezik a XIV. Vegetáriánus Fesztivál, amit 2010. augusztus 28-29-én rendeznek meg a Pataky Művelődési Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.). A rendezvényen az odalátogatók számtalan előadást hallgathatnak meg a táplálkozás különböző szegmenseivel és az  egészséges életmóddal kapcsolatban. Lesznek táncbemutatók is, illetve minden órában csoportos foglalkozások indulnak. Az érdeklődők jógázhatnak és relaxálhatnak is, elsajátíthatnak különböző masszázstechnika elemeket. Részt vehetnek természetgyógyászati tanácsadáson, főzőbemutatókon és ételkóstolókon. A kisebbeket gyermekjátszó és koncertek várják. További információ a programról: itt.


2010. augusztus 29. Fitness Company Ingyenes Nyílt Nap, Schulek Frigyes Szakközépiskola. Hazánk egyik fitness oktató képző intézménye immáron 5. alkalommal szervezi meg ezt a bemutatkozó napját, amelyet elsősorban azoknak az érdeklődőknek ajánl a figyelmébe, akik közelebbről meg szeretnék ismerni ezt a szakmát, illetve nem tudják eldönteni, hogy a piacon lévő iskolák közül melyiket válasszák. Egyúttal új ötletekkel szolgál az intézményben végzett hallgatók részére is. A program 5 elméleti előadást kínál, valamint lehetőséget, hogy a résztvevők feltehessék kérdéseiket az iskola képviselőinek. További információk a Fitness Company honlapján.


 

Hozzászólások (2)
2010.08.12. 12:46:16
1. Pettner Adrienn (#15)
Most sem tudok elmenni a Fitbalance-ra, mert ez a nyomi fősulim 1 héttel eltolta a diplomaosztót, pont 19-re...fú de mérges vagyok. Pedig 100X inkább mennék egy ilyen jó kis fit rendezvényre! :-(
2010.08.13. 09:49:12
2. Kiss Anita (#2)
Ne aggódj, Adri! Én megpróbálok elmenni (Julia és a bodyART, valamint a TRX és BootCamp miatt legalább is nagyon jó lenne) és majd tudósítok az eseményekről :-). Ősztől egyébként ismét beindulnak a fitness rendezvények, úgyhogy lehet majd válogatni a programok között.