Bejelentkezés
felhasználónév:
jelszó:
Galéria
Fitbalance 2011.09.25.
Legfrissebb blog bejegyzések
Főoldal, Blog, Nyílt nap

Nyílt nap

2010.04.22. 10:17 - Kiss Anita

Számomra ez a vasárnap (2010.04.25-e) megint igen aktívnak ígérkezik :-).


Délelőtt a Gilda Max II. (Flórián téri) Mozgásközpontjában helyettesítek órákat. 9.00-től alakformáló, 10.00-től pedig bodyART órára várok mindenkit szeretettel.


Délután 15.00-16.00-ig pedig a Gold Center nyílt hétvégéjén veszek részt egy bemutató órával, mint Body-Balls Team tag.  Ha van kedvetek akár velem találkozni, akár ingyenesen kipróbálni számtalan óratípust, akkor irány a Budafoki út! :-)  A hastánctól kezdve a zumbán át mindenféle stílus megtalálható lesz a rendezvényen. A "keményebb" irányzatok kedvelői is csemegézhetnek pl. a box aerobik és a drilling között, nagy számban helyet kap a spinning is az órarendben, valamint port de bras, pilates, jóga és bodyART is képviselteti magát. A nyílt nap (majdnem teljesen friss) programját az alábbi linken éritek el: http://www.goldcenter.hu/Fomenu/aerobic/a_nyilt_nap_programja.html


Kellemes hétvégét és jó szórakozást a programokhoz!

Hozzászólások (4)
2010.04.25. 19:14:50
1. Nyikos Tícia (#48)
Szia Anita,

A bodyART óra nagyon szuper volt!!! Kár, hogy nincs fixen beépítve az órarendbe :(
2010.04.26. 12:16:46
2. Kiss Anita (#2)
Köszi a dicséretet Tic! :-) Ahogy mondtam már többször is, nagyon szeretem ezt a mozgásformát és gondolom ennek köszönhetően könnyebben is tudom átadni a vendégeknek. Én is nagyon sajnálom, hogy a Flórián téri teremben szinte a nullával egyenlő az ilyen típusú órák száma, annak ellenére, hogy többször kezdeményeztem már a beiktatását más kollegákkal együtt. Jó lenne, ha Ti, vendégek is szólnátok ezügyben akár a recepción, akár a vezetőségnek, hátha akkor nagyobb sikereket érhetünk el :-).

A másik dolog, ami miatt kicsit szomorkodom, az a Gold Center nyílt napja. Vasárnap délután 4 órába pillantottam bele (egyet végig is csináltam Cseresnyés Beával) és nagyon lehangolt a résztvevők létszáma. Ezt persze lehet a csodás időjárással is magyarázni, de talán a szervezéssel és a népszerűsítéssel (vagyis annak hiányával) voltak igazán problémák. Azért vagyok szomorú emiatt, mert egy nagyon komoly fitnesz központról van szó, ahova nagyon komoly oktatókat hívtak meg ebből az alkalomból és ennek ellenére alig lézengett valaki a helyszínen. Csak remélni tudom, hogy az "elkövetők" tanultak a hibából és a következő alkalommal versenyezni kell a helyekért a résztvevőknek :-).
2010.04.28. 20:55:33
3. Nyikos Tícia (#48)
Szia Anita,

Majd szólok a recepción, hogy mennyire jó volt az óra, csak félek ha Ti szakmabeliek nem tudtok rájuk hatni, én sem fogok tudni:(

Sajnálom, h. ilyen kevesen voltak a nyílt napon... Nézegettem a terem honlapját és végre egy olyan sportcentrum, ahol a szokásos aerobik órák mellett, van jóga, body art is!!! Te fogsz ott órát tartani?

Szép hetet!:)
2010.04.28. 22:01:46
4. Kiss Anita (#2)
A Gold Center már működik egy ideje. És igen, elég sok mozgásforma művelhető ott a teremfocitól kezdve a squashon át számtalan csoportos óráig. Én csak helyettesítettem eddig a fitnessben, de nagyon messze van, úgyhogy az előfordulásom csak eseti jellegű arrafelé.
Manapság egyébként nagyon sok terem kínálatában van jóga és bodyART...